DONUTBIO-SPORT

2,50 

Wilt u uw sportpaard op een gezonde manier belonen? 🐎

Geef je paard een natuurlijke boost met DONUTBIO-SPORT met biologische banaan en brandnetel. 🍌

7 op voorraad (kan nabesteld worden)

Categorie: Tag: Product ID: 1154

Beschrijving

Beschrijving

🐎 DONUTBIO-SPORT – Traktaties voor paarden – Een dosis energie om te schitteren op het showveld!

Bent u een ruiter die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van uw paard? Ontdek onze DONUTBIO-SPORT, de traktatie speciaal ontworpen voor atletische paarden die het beste verdienen.

🍌De BIO banaan , ster van onze DONUTBIO-SPORT, zorgt voor een natuurlijke dosis kalium, de essentiële boost voor de vitaliteit van je paard.

🧠Je paard verdient een voeding die zijn intellectuele concentratie stimuleert , en de banaan zal hier uitstekend voor zorgen.

💚BIOLOGISCHE brandnetel , een medeplichtige van deze delicatesse, zit boordevol vitamines en mineralen. Het geeft uw viervoeter nieuwe energie, zodat hij het beste van zichzelf kan geven.

🌟 Kies voor DONUTBIO-SPORT, een lekkernij die smaakplezier combineert met optimale voeding . Uw paard zal genieten van elke hap en tegelijkertijd profiteren van deze natuurlijke voordelen.

🌿 Sluit je aan bij de EquiNatBio-community en geef jouw paardenatleet de energie die hij nodig heeft om te schitteren op het showveld . Plaats nu uw bestelling en deel de vreugde van een gezonde en smakelijke traktatie met uw trouwe metgezel. 🏇💨

Samenstelling

BIOLOGISCHE havervlokken, BIOLOGISCHE banaan, BIOLOGISCHE raapzaadolie, BIOLOGISCHE gedroogde brandnetel *

*: al onze ingrediënten komen uit de biologische landbouw en zijn als zodanig gecertificeerd

Conserveringstips

Bewaar op een droge, koele plaats, uit de buurt van licht.

Aanbevelingen

Niet aanbevolen voor drachtige en/of lacterende merries.                                         

In afwachting van de niet-dopingcertificering afgegeven door het Horse Racing Laboratory (LCH), wordt aanbevolen om het gebruik van dit product 5 dagen vóór een wedstrijd op te schorten.

Onze BIOLOGISCHE* producten zijn afkomstig van de biologische landbouw en zijn gecertificeerd door CERTIPAQ BIO: FR-BIO-09.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DONUTBIO-SPORT” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Wij gebruiken cookies We kunnen deze plaatsen voor analyse van onze bezoekersgegevens, om onze website te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud te tonen en om u een geweldige website-ervaring te bieden. Voor meer informatie over de cookies die we gebruiken opent u de instellingen.  Meer info