EQUIBIO – SERENITEIT

200 g - 7,50 
500 g - 17,50 

Geef uw paard een moment van rust met onze kleine lekkernijen.
Elke hap combineert rustgevende biologische lavendel en voedende biologische rode biet, wat een geruststellende ervaring biedt voor je angstige paard.

Artikelnummer: N/B Categorie: Tag: Product ID: 1120

Beschrijving

🐎 EQUIBIO-SERENITY  – Traktaties voor paarden – Kalmeer en ontspan uw paard op natuurlijke wijze!

🤯Paarden kunnen in verschillende situaties soms gevoelig zijn voor angst en stress, of dit nu tijdens wedstrijden, op reis of zelfs in hun dagelijkse omgeving is . Op deze cruciale momenten is EQUIBIO-SÉRENITÉ uw vertrouwde bondgenoot . Dit is een traktatie speciaal ontworpen om uw paard op een natuurlijke manier te kalmeren en te ontspannen .

💜 Kalmerende organische lavendel  : Lavendel staat bekend om zijn verzachtende eigenschappen. Het speelt een cruciale rol bij het verminderen van stress en angst en geeft uw paard een gevoel van kalmte en sereniteit.

🌱 Biologische rode biet  : Rode biet is niet alleen een heerlijke smaak, maar ook een natuurlijke bron van essentiële voedingsstoffen die bijdragen aan de algehele gezondheid van uw paard.

✨ Een moment van plezier en verzorging : EQUIBIO-SERÉNITÉ bezorgt uw paard een uitzonderlijke smaakervaring en biedt tegelijkertijd de voordelen van rustgevende lavendel.

🫶 Geschikt voor alle paarden : Of uw paard nu een professionele deelnemer is of een trouwe metgezel in het veld, EQUIBIO-SERÉNITÉ is geschikt voor iedereen. Het is de ideale beloning na de training, op reis of gewoon om hem een ​​plezier te doen.

🌍 Ecologische betrokkenheid : Bij EquiNatBio zetten we ons in voor het behoud van onze planeet. EQUIBIO-SÉRENITÉ is gemaakt met biologische ingrediënten, waardoor de natuur wordt gerespecteerd en tegelijkertijd voor uw paard wordt gezorgd.

Transformeer stressvolle momenten in momenten van rust en welzijn.🧘‍♀️

Ingrediënten Havervlokken*, Gesneden rode biet*, Koolzaadolie*, Gedroogde lavendel*

*: alle ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw en als zodanig gecertificeerd

Verpakking

200 gram: ongeveer 45 snoepjes
500 gram: ongeveer 112 snoepjes

Conserveringstips

Bewaar op een droge, koele plaats, uit de buurt van licht.
Niet aanbevolen voor drachtige en/of lacterende merries.
In afwachting van de niet-dopingcertificering afgegeven door het Horse Racing Laboratory (LCH), wordt aanbevolen om het gebruik van dit product 5 dagen vóór een wedstrijd op te schorten.
Producten met het BIO*-label zijn afkomstig van de biologische landbouw en zijn gecertificeerd door CERTIPAQ BIO: FR-BIO-09.

Extra informatie

Verpakking

200 g, 500 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “EQUIBIO – SERENITEIT” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Wij gebruiken cookies We kunnen deze plaatsen voor analyse van onze bezoekersgegevens, om onze website te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud te tonen en om u een geweldige website-ervaring te bieden. Voor meer informatie over de cookies die we gebruiken opent u de instellingen.  Meer info