EQUIBIO-SPIJSVERTERING

200 g - 7,90 
500 g - 18,20 

Ontdek onze kleine lekkernijen voor een gezonde en evenwichtige spijsvertering.
De zoetheid van sappige peer en de goedheid van biologische venkel komen in elke hap samen voor een voortreffelijke smaakervaring.
Verwen uw paardengenoot met het plezier van een handgemaakte beloning, ontworpen om hun gevoelige spijsverteringssysteem te ondersteunen.

Artikelnummer: N/B Categorie: Tag: Product ID: 1100

Beschrijving

🐴 EQUIBIO-DIGESTION – Natuurlijke lekkernijen voor paarden – Een feest voor het spijsverteringsstelsel!

🇫🇷Bied uw paard een gezonde en evenwichtige spijsvertering met EQUIBIO-DIGESTION. Zorgvuldig ontworpen en bereid met Franse en biologische ingrediënten , bieden deze lekkernijen een perfecte combinatie van smaken voor uw trouwe metgezel.

🍐  De peer, sappig en heerlijk zoet , wordt niet alleen gewaardeerd om zijn voortreffelijke smaak, maar ook om zijn voordelen voor de spijsvertering. De peer is rijk aan vezels en vitamines en helpt de darmtransit te reguleren en een gezonde spijsvertering bij paarden te bevorderen.

🌿 Venkel, met zijn delicate aroma en subtiele smaak , staat bekend om zijn verzachtende eigenschappen voor het spijsverteringsstelsel. Het helpt een opgeblazen gevoel, gasvorming en spijsverteringsongemakken te verminderen, waardoor uw paard op natuurlijke wijze verlichting krijgt .

🍬Elk zakje EQUIBIO-DIGESTION bevat verschillende smakelijke kleine lekkernijen .

🎈 Deze kleine lekkernijen zijn gemakkelijk uit te delen en te vervoeren en zijn ideaal om je paard te belonen tijdens trainingen of gewoon om hem dagelijks een plezier te doen.

🌟Elke  EQUIBIO-DIGESTION delicatesse is een uitnodiging voor een feest voor het spijsverteringsstelsel van uw paardengenoot. Geef hem het beste met onze ambachtelijke lekkernijen, ontworpen om jouw paard een moment van puur geluk te bezorgen.

Ingrediënten Havervlokken*, Peerschijfjes*, Bladschijfjes*, BIO-koolzaadolie*

*: alle ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw en als zodanig gecertificeerd

Verpakking

200 gram: ongeveer 51 snoepjes
500 gram: ongeveer 130 snoepjes

Conserveringstips

Bewaar op een droge, koele plaats, uit de buurt van licht.

Aanbeveling

Niet aanbevolen voor veulens jonger dan 1 jaar.

In afwachting van de niet-dopingcertificering afgegeven door het Horse Racing Laboratory (LCH), wordt aanbevolen om het gebruik van dit product 5 dagen vóór een wedstrijd op te schorten.

Producten met het BIO*-label zijn afkomstig van de biologische landbouw en zijn gecertificeerd door CERTIPAQ BIO: FR-BIO-09.

Extra informatie

Verpakking

200 g, 500 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “EQUIBIO-SPIJSVERTERING” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij gebruiken cookies We kunnen deze plaatsen voor analyse van onze bezoekersgegevens, om onze website te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud te tonen en om u een geweldige website-ervaring te bieden. Voor meer informatie over de cookies die we gebruiken opent u de instellingen.  Meer info